Rörmokare Nacka

VVS-service och rörjour | 070-774 38 19

Om oss

Söker du en rörmokare i Nacka? Kontakta oss, vi har verktygen och kunskapen för att hjälpa dig – oavsett problem. Vi har över 30-års erfarenhet och samtliga våra anställda är certifierade vvs-installatörer. Oavsett om du behöver hjälp med installationer eller reparationer så kan du kontakta oss och låta oss se över vilken lösning som är bäst.

Vi är en VVS-firma som erbjuder många olika tjänster inom rörinstallation i hela Stockholmsområdet. För oss handlar det om att ge snabb, högkvalitativ service till rimliga priser och storleken på jobbet är oväsentligt i sammanhanget. Vi jobbar lika noggrant oavsett om det handlar om en läckande kran eller om vi ska bistå dig vid din badrumsrenovering eller hjälpa dig att byta värmesystem i huset. Självklart kan du använda Rot-avdraget då du anlitar oss och i och med detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden. Se dock till att kolla med Skatteverket kring huruvida du är berättigad till Rot-avdraget innan vi påbörjar arbetet.

Att vi har 30-års erfarenhet ska du se som ett tecken på god kvalitet. Vi har genom dessa år byggt upp en stor kundbas med nöjda kunder som fungerar som referenser till oss. Du är mer än välkommen att kontakta dessa och vi ser gärna att även du i framtiden står redo att rekommendera oss. Välkommen till din rörmokare i Nacka.

 

Vi fixar allt från vattenkranen till värmesystemet!