Rörmokare Sickla

Behöver du en erfaren rörmokare i Sickla?

Hos oss står kommunikation och kompetens i centrum. Vi lyssnar aktivt på dina behov och kombinerar detta med vår gedigna erfarenhet, för att på så vis skilja oss från konkurrenterna.

Vi fokuserar på att lösa dina problem på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, så att du kan spendera dina pengar på roligare saker än rör och varmvattenberedare. Att priserna ska vara rimliga är en stor del av vår företagsfilosofi.

När du väljer oss, väljer du utbildade och erfarna rörmokare som utför arbeten med högsta precision. Att försöka hantera VVS-arbeten på egen hand kan leda till dyra misstag.


Skyndsam service för alla typer av ärenden

Oavsett om det handlar om omfattande rördragningar eller installation av en ny tvättmaskin, är vi alltid redo att hjälpa till. Du kan dygnet runt ringa vår rörjour, där vi rycker ut snabbt och med kort varsel. Kontakta oss för akuta behov eller boka in oss för framtida projekt.

Sickla är känt för sin dynamiska blandning av bostäder och handelsplatser, och vi har bred erfarenhet av att arbeta i både moderna lägenheter och kommersiella fastigheter. Våra tjänster är anpassade för enskilda personer, företag och bostadsrättsföreningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Rörmokare Sickla

Vi gör allt inom VVS