Rörmokare Tollare

Professionell rörmokare i Tollare

Har du problem med varmvattenberedaren? Är det stopp i avloppet? Ring vår VVS-jour på: 070-010 33 35! Att samarbeta med oss innebär att samarbeta med erfarna och noggranna rörmokare, till ett rimligt pris. Vi erbjuder akut hjälp såväl som planerade VVS-tjänster med mer framförhållning. Alla våra medarbetare är utbildade och behöriga att utföra kvalificerade VVS-tjänster.

Lyhördhet och kommunikation är mycket viktigt för oss. Vi respekterar dina förutsättningar och behov under arbetsprocessen, samtidigt som vi för en öppen kommunikation om åtgärder och status på arbetet.


Alla ärenden och fastigheter

Tollare består till stor del av lägenhetshus, radhus och villaområden, såväl som några kommersiella fastigheter. Vi är flexibla och kan bistå er oavsett vilken slags fastighet det gäller eller ärendets omfattning. Installation av diskmaskin, tvättmaskin och varmvattenberedare, samt komplett rörservice och rörtjänst är ett axplock av vad vi kan hjälpa till med.

Ring vår rörjour vid akuta besvär, eller kontakta oss för att boka en tid. Glöm inte bort att våra tjänster är ROT-avdragsberättigade, vilket innebär att 30% av arbetskostnaden dras av direkt på fakturan!

Rörmokare Tollare

Inget ärende är för stort eller litet